Koeybleuken 34 Turnhout

|

gesloten - open van 08:00 - 16:30

|

014 43 51 49

|

info@jminterieur.be

|

werkwijze

1

Maak een afspraak

Eerst maken we een afspraak. Bij voorkeur per telefoon op het nummer 014/43 51 49 of via mail op info@jminterieur.be. U kan ook het contactformulier invullen hier op de website. De eerste afspraak vind bij ons in de toonzaal plaats, als u een schets of een plan heeft van de ruimte. Bij ons ter plaatse kunnen we de verschillende materialen laten zien, alsook een selectie aan toestellen. Er staan enkele keukens opgesteld in onze toonzaal.

2

Bespreking

Er wordt samen met u besproken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u al iets in gedachten? Documentatie is altijd handig! De indeling wordt bepaald. Het materiaal en misschien zelfs al de kleur wordt gekozen. Er wordt beslist welke toestellen er eventueel in uw nieuwe keuken komen. Heeft u nog specifieke wensen? Laat maar horen!


 

3

Ontwerp

Wij maken vrijblijvend een ontwerp. U krijgt hier per mail een 3D-plan van, samen met de prijsopgave.

4

Aanpassingen

Nog iets aanpassen aan het ontwerp, de indeling, het materiaal, de kleur of de toestellen? Dat kan! Alles wordt samen met u tijdens ons tweede gesprek grondig overlopen voor de uitvoering.

 

5

Datum prikken

Als u beslist heeft, wordt de datum besproken. Wij volgen onze planning zeer nauwkeurig op! Zes tot acht weken voor de plaatsing komen wij alles precies opmeten. Op dit moment moet de bezetting en de chappe geplaatst zijn!


 

6

De plaatsing

Uw keuken (badkamermeubel of maatkast) wordt in eigen atelier gemaakt! Onze eigen mensen zorgen voor een zorgvuldige en vakkundige plaatsing!

onze leveranciers