Koeybleuken 34 Turnhout

|

nu open van 08:00 - 16:30

|

014 43 51 49

|

0477 27 09 04

|

werkwijze

1

Maak een afspraak

Eerst maken we een afspraak. Bij voorkeur per telefoon op het nummer 0477/27.09.04. Dit kan bij ons, als u een schets of een plan heeft van de ruimte. Dit kan ook bij u ter plaatse.

2

Bespreking

Er wordt samen met u besproken wat de mogelijkheden zijn. Heeft u al iets in gedachten? Documentatie is altijd handig! De indeling wordt bepaald. Het materiaal en misschien zelfs al de kleur wordt gekozen. Er wordt beslist welke toestellen er eventueel in uw nieuwe keuken komen. Heeft u nog specifieke wensen? Laat maar horen!


 

3

Ontwerp

Wij maken vrijblijvend een ontwerp. U krijgt hier een grondplan, de vooraanzichten met indeling van de kasten en een 3D-plan van, samen met de productfiche van alle toestellen en de prijsopgave.

4

Aanpassingen

Nog iets aanpassen aan het ontwerp, de indeling, het materiaal, de kleur of de toestellen? Dat kan! Alles wordt samen met u grondig overlopen voor de uitvoering.

 

5

Datum prikken

Als u beslist heeft, wordt de datum besproken. Wij volgen onze planning zeer nauwkeurig op!    6 tot 8 weken voor de plaatsing komen wij alles precies opmeten. Op dit moment moet de bezetting en de chappe geplaatst zijn!


 

6

De plaatsing

Uw keuken (badkamermeubel of maatkast) wordt in eigen atelier gemaakt! Onze eigen mensen zorgen voor een zorgvuldige en vakkundige plaatsing!

onze leveranciers